#IFBK – Anmeldung // Registration

Anmeldung

Die Teilnahmegebühr beträgt € 60,- für die Fachtagung inkl. Catering und einem Teilnehmerempfang am Freitagabend in der Stadtbibliothek Hannover mit Live-Musik, Essen und Getränken.

Teilnehmerinnen und Teilnehmer, die mit einen Büchereifahrzeug anreisen, dürfen kostenlos teilnehmen (maximal 2 Personen je Fahrzeug!).

Beachten Sie bitte die Allgemeinen Geschäftsbedingungen (pdf) und folgende wichtige Hinweise für Teilnehmer*innen mit Bibliotheksfahrzeug

Offizieller Anmeldeschluss war der 31. Mai 2019. Wer noch Interesse an einer Teilnahme hat, wende sich bitte per E-Mail an kongress@fahrbibliothek.de!

Hotelbuchung

Hotelbuchung (via hannover.de)

Registration

The participation fee is 60,- Euro for the symposium (catering and an entertaining evening in the Stadtbibliothek Hannover with live music, food and drinks are included).

Participants who will bring their library vehicle may participate free of charge (maximum 2 persons per vehicle!).

Please note the General Terms and Conditions Mobile Library Kongress (pdf) and additional information for participants who participate with their mobile library

The official closing date for registrations was 31 May 2019. If you are still interested in participating, please send an e-mail to kongress@fahrbibliothek.de!

Hotel Booking

Hotel booking (via hannover.de)

Anmeldeschluss: 31. Mai 2019

Registration deadline: 31 May 2019