#IFBK – Anmeldung // Registration

Anmeldung

Die Teilnahmegebühr beträgt € 60,- für die Fachtagung inkl. Catering und einem Teilnehmerempfang am Freitagabend in der Stadtbibliothek Hannover mit Live-Musik, Essen und Getränken.

Teilnehmerinnen und Teilnehmer, die mit einen Büchereifahrzeug anreisen, dürfen kostenlos teilnehmen (maximal 2 Personen je Fahrzeug!).

Beachten Sie bitte die Allgemeinen Geschäftsbedingungen (pdf).

Anmeldeformular

Bitte beachten Sie folgende wichtige Hinweise für Teilnehmer*innen mit Bibliotheksfahrzeug

Hotelbuchung

Hotelbuchung (via hannover.de)

Registration

The participation fee is 60,- Euro for the symposium (catering and an entertaining evening in the Stadtbibliothek Hannover with live music, food and drinks are included).

Participants who will bring their library vehicle may participate free of charge (maximum 2 persons per vehicle!).

Please note the General Terms and Conditions Mobile Library Kongress (pdf).

Registration Form

The registration form is only available in German. Here you will find some information in English that will make your registration easier (pdf).

Please note additional information for participants who participate with their mobile library

Hotel Booking

Hotel booking (via hannover.de)

Anmeldeschluss: 31. Mai 2019